Polityka prywatności


Ochrona Twoich danych osobowych oraz Twojej sfery prywatnej jest dla nas szczególnie ważna!

Poniższe informacje dotyczące ochrony i bezpieczeństwa danych wyjaśnią, jakie dane wyłapuje nasz serwis, kiedy odwiedzasz naszą stronę, do czego ich potrzebujemy, jak je wykorzystujemy oraz jak je chronimy.

Czytając, przeglądając czy używając serwisy internetowe www.indexpolska.com.pl  akceptujesz zasady zawarte w Polityce Prywatności znajdującej się na w/w stronie www. 

Jeśli nie zgadzasz się z Polityką Prywatności, proszę nie odwiedzać w/w stron www.

Zmiany w polityce prywatności

INDEX POLSKA zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności. Jakiekolwiek wprowadzane zmiany nie wpływają na podstawową zasadę: nie sprzedajemy i nie udostępniamy osobom trzecim danych presonalnych czy adresowych klientów/użytkowników w/w strony internetowej.

Portal www.indexpolska.com.pl zobowiązuje się do informowania o wszelkich zmianach w polityce ochrony prywatności, które mogą wynikać ze zmian w polskim prawie, rozwoju technologii internetowych lub powstania nowych usług w www.indexpolska.com.pl

Ochrona informacji osobowych

Portal www.indexpolska.com.pl, zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych, gwarantuje bezpieczeństwo wszystkich danych wprowadzonych do naszego serwisu.

Wszyscy użytkownicy serwisu są chronieni przez GIODO - Generalny Inspektorat Ochrony Danych Osobowych i pozostają anonimowi podczas korzystania ze strony, do momentu, gdy dobrowolnie zdecydują się ujawnić swoje dane osobowe w procesie rejestracji.

Przetwarzanie danych

INDEX POLSKA jest zobowiązany do wykorzystywania otrzymanych, przetworzonych i zapisanych danych wyłącznie do własnych celów, jak również do przeprowadzenia rezerwacji,  które doszły na podstawie podpisanych z INDEX POLSKA umów do skutku.

Zwracamy wyraźną uwagę na to, że dane osobowe, które potrzebne są do operowania zgodnie z warunkami umowy, będą w automatycznym procesie zapisywane, przetwarzane i wykorzystywane. Te dane będą nam potrzebne tylko do wewnętrznych celów i nie będą one przekazywane osobom trzecim, o ile nie zaistnieje nakaz prawny lub urzędowy (np. policyjny, urzędu skarbowego).

Anonimowość

Internauci korzystający z naszego serwisu pozostają anonimowi podczas całej wizyty na stronie. Informacje zawarte w logach systemowych są przez INDEX POLSKA wykorzystywane w celach technicznych związanych z administracją naszego serwera. Cookies (Ciasteczka)

Niektóre obszary www.indexpolska.com.pl mogą wykorzystywać cookies, czyli małe pliki tekstowe wysyłane do komputera internauty identyfikujące go w sposób potrzebny do uproszczenia lub umorzenia danej operacji. Cookies nie zawierają żadnych osobistych danych i nie powodują uszkodzenia komputerów czy plikow. Korzystanie z naszej strony bez akceptacji Cookies jest ograniczone. Warunkiem dzialania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie ich z dysku (najczęściej przeglądarki są tak ustawione, że akceptują Cookies automatycznie).

Jeżeli Cookies zostaną odrzucone, można przeglądać stronę, jednak niektóre nasze usługi mogą nie być dostępne w pełnym zakresie.

Środki do przestrzegania ochrony danych

Dostęp do danych mają również, oprócz INDEX POLSKA, związany z rezerwacją serwis oraz usługodawcy (organizator, linie lotnicze), którzy nie zaliczają się do osób trzecich. Ci zewnętrzni usługodawcy są objęci obowiązkiem trzymania danych w tajemnicy według ustawy o ochronie danych osobowych.

Pozostałe informacje

Strona www.indexpolska.com.pl może zawierać linki prowadzące do innych stron internetowych. Gdy klikniesz na taki link automatycznie znajdziesz się na innej stronie internetowej. Nie przyjmujemy na siebie żadnej odpowiedzialności za ochronę danych osobowych innych stron.

Dla własnego bezpieczeństwa wskazane jest dokładne zapoznanie się z postanowieniami odnośnie ochrony praw osobowych na takiej stronie.

Wszelkie prawa zatrzeżone. Projekt i wykonanie Wasabi
Ważne: Strona wykorzystuje pliki cookies.
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".